RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Гараж на поверсі, закрите небо від польотів: де живуть легенди світового футболу Мессі і Роналду

Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі - два безперечно кращі футболісти в світі. Вони виграли на двох понад 70 трофеїв, завоювали 11 "Золотих м'ячів" і 10 "Золотих бутс".

Як живуть дві легенди, на двох заробили понад два мільярди євро?

Роналду після переходу в "Манчестер Юнайтед" в 2003 році купив особняк в графстві Чешир за 3,5 мільйона євро. У 2009 році португалець перейшов в мадридський "Реал" і купив будинок в елітному районі Ла Фінка за 5,5 мільйонів євро. Зараз Кріштіану живе в Турині в двох суміжних віллах, розташованих на приватній дорозі, що охороняється службою безпеки. Вілли мають окремі входи і оточені пишними садами і зеленню.

"Будинок розташований так високо, що немов Турин знаходиться біля ніг Кріштіану, віддаючи данину поваги довгоочікуваного чемпіону", - написала La Gazzetta dello Sport про будинок Роналду.

У будинку є сучасний тренажерний зал c басейном, в якому Роналду відновлюється після тренувань.

У Роналду також є будинок для відпочинку на Коста-дель-Соль (Іспанія) за 1,6 млн євро, а також будинок на острові Мадейра за 8 мільйонів євро, в якому живуть його мама і брат.

Особняк Мессі в Кастельдефельс (передмістя Барселони) вартістю 6,4 мільйона євро має прекрасний вид на Балеарське море. Через екологічних обмежень над територією Кастельдефельс діє заборонна для польотів зона. У резиденції Ліонеля є невелике футбольне поле, басейн, критий тренажерний зал і майданчик для його трьох дітей.

У минулому році Мессі за 8,4 мільйона євро купив розкішну квартиру в Porsche Design Tower на узбережжі Майамі. У будівлі є три автопідйомника, що дозволяє мешканцям паркувати свій автомобіль на тому ж поверсі, що і їх апартаменти.

У Мессі є кімната, в якій він зберігає величезну колекцію футболок, які він виміняв у інших зірок.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа" - Більше двох мільярдів євро на двох: як живуть зірки футболу Роналду і Мессі.