RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Збірна України зазнала серйозної втрати перед битвою з Казахстаном у відборі чемпіонату світу

Півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка через травму не допоможе збірній України в матчі 3-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року з командою Казахстану.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофа" Андрій Штангрет, який був присутній на відкритому тренуванні національної збірної на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві.

"Головний тренер збірної України Андрій Шевченко повідомив, що на тренуванні травму отримав Євген Коноплянка. Так що він не зможе взяти участь в матчі з Казахстаном. Також Шевченко додав, що тренерський штаб готувався до майбутньої гри, переглянувши чимало матчів за участю збірної Казахстану. Також говорили, що суперника не варто недооцінювати. Команда підходить до матчу з повною серйозністю. Можу сказати, що футболісти збірної України перебувають у гарному настрої. Гравці жартували один з одним і сміялися. Психологічно футболісти повністю готові, - сказав Штангрет.

Україна - Казахстан: де дивитися онлайн

Матч Україна - Казахстан відбудеться завтра, 31 березня. Початок зустрічі - о 21:45.

Раніше повідомлялося, що нападник "Шахтаря" Жуніор Мораес українською мовою прокоментував свій перший гол за збірну України.