RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

Видовища точно не буде: прогнози експертів на фінал Кубка України Динамо - Зоря

Українські футбольні експерти зробили прогнози на результат фінального матчу Кубка України між київським "Динамо" і луганською "Зорею". Дивитися онлайн Динамо - Зоря на "Апострофі".

Колишній тренер "Динамо" Йожеф Сабо висловив думку, що матч буде не видовищним, а кияни будуть вичікувати на помилку суперника.

"Не дивлячись на те, що "Динамо" вийде на фінал в статусі чемпіона, буде обрана тактика від оборони. Мірча Луческу - хитра лисиця... Він дуже досвідчений. Хіба Луческу дасть вказівку підопічним йти вперед? Ні, звичайно! Один промах, одна невдала дія, і кияни заб'ють. Видовища в фіналі точно не буде, як і безлічі забитих м'ячів. А ось переможця передбачити неможливо", - сказав Сабо в інтерв'ю Footboom.

Екс-наставник "Динамо" Сергій Ребров, який зараз тренує угорський "Ференцварош", вважає, що переможця у вирішальному поєдинку передбачити неможливо.

"Фінал - це фінал. Тут робити ставки небезпечно. Звичайно, я буду вболівати за "Динамо". Вважаю, що на стороні киян, після такого яскравого сезону, буде певна психологічна перевага. Але в одному матчі може трапиться всяке. Багато чого буде залежати від перших хвилин, від того, хто отримає психологічну перевагу, у кого буде більше впевненості. Не сумніваюся, що на нас чекає дуже хороший поєдинок, і ми побачимо якісний футбол", - цитує Реброва "Команда №1".

Колишній футболіст збірної України Юрій Сак впевнений, що "Динамо" доб'ється перемоги, але "Зоря" дасть бій іменитому супернику.

"Я сподіваюся і вірю, що буде запекла боротьба. Можливо, ми не побачимо видовищного футболу, але інтрига буде жити до кінця зустрічі. "Зоря" дасть бій іменитому супернику. У плані контролю м'яча "Динамо" буде трохи домінувати, "Зоря", в свою чергу, буде відповідати швидкими контратаками. Поставлю на перемогу "Динамо" в основний час з рахунком 2:1", - наводить слова Сака "Команда №1".

Матч "Динамо" - "Зоря" відбудеться сьогодні, 13 травня. Зустріч пройде в Тернополі на стадіоні імені Романа Шухевича.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу отримав величезну премію за чемпіонський титул киян.