RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

За Ломаченка точно завозили: відомий тренер розкрив скандальні подробиці перемоги українця на Олімпіаді

Сергій Городничев, колишній тренер легендарного українського боксера Володимира Кличка, розповів про корупцію на Олімпійських іграх.

Про це тренер розповів в інтерв'ю каналу "Боксерська ПРАВДА" в YouTube.

"На Олімпіаді все вирішується, там вже все розподілено. AIBA (Міжнародна асоціація боксу. - "Апостроф") знає всіх лідерів, там уже розподілено, що скільки коштує. На Олімпіаді золота медаль, наприклад, для Саітова коштувала 1 мільйон доларів. Для Васі Ломаченко медаль в Пекіні коштувала 700 тисяч. Просто Вася цього не знає і тренери не знають. На Олімпіаду везуть гроші. Щодо Лондона я не знаю. Я знаю щодо Пекіна, що за Васю 100% завозили. Просто він цього не знає, ніхто не знає. У мене просто був витік інформації. Тоді в Федерації боксу України був інший президент", - сказав Городничев.

Ломаченко став Олімпійським чемпіоном у 2012 році. Український боксер впевнено переміг представників Домініканської Республіки, Пуерто-Ріко і Південної Кореї. Лише в півфіналі у Ломаченко видався більш запеклий бій з кубинським боксером.

Після Олімпіади Ломаченко перейшов в напівпрофесійну лігу і виступав за клуб "Українські Отамани", а через рік почав професійну кар'єру, в якій він провів 18 боїв, здобув 16 перемог і зазнав дві поразки. Наступний бій Ломаченко проведе 26 червня з японцем Масаєші Накатані.

Раніше повідомлялося, що промоутерська компанія Top Rank опублікувала яскравий проморолик до бою Ломаченко - Накатані.