RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Не змогли: збірна України втрачає дорогоцінні очки в Казахстані - відео

Збірна України не змогла обіграти команду Казахстану в матчі четвертого туру відбірного турніру на чемпіонат світу-2022. Гра в Нур-Султані закінчилася з рахунком 2:2.

"Апостроф" вів онлайн трансляцію матчу КАЗАХСТАН - УКРАЇНА.

Уже в дебюті зустрічі фантастичний гол забив форвард "Бенфіки" Роман Яремчук. Але розвинути успіх нашим футболістам не вдалося, а казахи в першому таймі небезпечних моментів не створили, хіба що були дальні удари, які без проблем відбивав Андрій Пятов.

У другому таймі казахи почали сміливіше йти в атаку і таки зрівняли рахунок. Спершу був незарахований гол Аймбетова. Після перегляду VAR арбітр взяття воріт скасував, оскільки форвард казахів заліз у невеликий офсайд. Але на 74-й хвилині Руслан Валіуллін класно прийняв м'яч в нашому штрафному, втік від Караваєва і пробив повз П'ятова.

До цього українці не реалізували два виходи один на один - свої дуелі голкіперу програли Соболь і Матвієнко.

В останні хвилини гра пішла на зустрічних курсах. На третій компенсованій хвилині "синьо-жовті" забили другий гол. Сікан, що вийшов на заміну, відзначився у дебютному матчі за збірну.

Але переможним цей гол не став. Через три хвилини Караваєв знову програв у швидкості Валіулліну і той з гострого кута пробив П'ятова.

2:2 - збірна України втрачає перемогу в Казахстані.

Після чотирьох турів Україна посідає друге місце в групі D, набравши чотири очки. А вже в суботу наша команда зіграє в Києві з лідером групи Францією.

Відверто кажучи, наші турнірні амбіції - це боротьба за друге місце.

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2022

Європейська кваліфікація

Група D. 4 тур

Нур-Султан. "Астана-Арена"
Головний арбітр: Донатас Румшас (Литва)

КАЗАХСТАН - УКРАЇНА - 2: 2

0:1 Роман Яремчук, 2'

1:1 Руслан Валіуллін, 74'

1:2 Данило Сікан, 90+3'

2:2 Руслан Валіуллін, 90+6'

Казахстан: 1. Покатілов - 2. Малий, 5. Куат, 7. Валіуллін, 8. Тагиберген, 9. Шушеначев, 13. Нургалієв (к), 14. Васильєв, 20. Бистров, 22. Марочкін, 23. Логвіненко

Україна: 12. П'ятов - 2. Соболь, 5. Сидорчук, 7. Ярмоленко (к), 9. Яремчук, 13. Забарний, 16. Миколенко, 17. Зінченко, 18. Буяльський, 21. Караваєв, 22. Матвієнко