RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Гра української збірної під керівництвом Петракова спровокувала вимогу французів звільнити Дешама

Французькі вболівальники вимагають від Дідьє Дешама піти у відставку, бо "він вже не контролює команду, не може надихнути гравців на перемогу".

Про це пише footboom, який відстежив активність французів в соцмережах після матчу Франції з Україною.

У п'яти матчах поспіль французька збірна грає внічию і завжди першою пропускає голи.

"В останній раз таке було в 2009-10 при Доменекові. Дешам після невдалих матчів постійно вигадує відмовки і запевняє, що Франція мала вигравати, просто не вистачило везіння. Це ще більше дратує уболівальників, які не розуміють, чому головний тренер не бере відповідальність на себе", - пише видання.

Про Україну французи висловлювалися в контексті роботи нового тренера Олександра Петракова, зазначивши, що команда змінилась у кращу сторону і могла б виграти зустріч.

Parisien55: "В України новий тренерський штаб, який був призначений за кілька днів до матчу з Казахстаном. За тиждень вони серйозно додали і ось уже спокійно і впевнено грають проти Франції. Хорошому тренеру немає сенсу шукати відмазки або говорити, що у нього незіграний склад, він просто робить свою роботу".

Gregour: "Це не та Франція, до якої ми звикли. Нещодавно ми знищили Україну 7:1, а тепер насилу забили один гол і радіємо, що не програли".

Morri: "Не пригадаю, коли востаннє Франція видавала таку довгу серію провальних матчів. Вже і Боснія з Україною ганяють нас по полю".

Wiul: "Ми дивом граємо внічию з Україною та Боснією. Що далі буде, Люксембург буде у нас відбирати очки?".

Liar: "Я б похвалив Україну і Боснію. Вони зіграли здорово і навіть могли виграти у Франції. А гол Шапаренко став справжньою окрасою матчу. На жаль, у нас в цей день всі виглядали посередньо, ніхто так і не взяв відповідальність на себе".

У суботу, 4 вересня, українська збірна зіграла зі збірною Франції внічию, показавши хороший футбол.

Олександр Петраков був призначений головним тренером національної збірної України з футболу 18 серпня, після того, як Андрій Шевченко заявив про припинення роботи з командою.

За даними УАФ, Шевченка запрошували на зустріч з метою обговорити продовження контракту зі збірною до євро-2024 включно, але він проігнорував листи і до Києва так і не приїхав. Петраков, в свою чергу, сказав, що буде боротися за вихід українців на ЧС до кінця, підкресливши, що кожен з решти матчів в групі Д є вирішальним.