RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Реванш не вдався: "Динамо" і "Шахтар" зіграли внічию в чемпіонаті України

У неділю, 3 жовтня, відбувся центральний матч 10-го туру чемпіонату України, в якому зустрічалися київське "Динамо" і донецький "Шахтар". Команди не змогли визначити переможця і завершили поєдинок на НСК "Олімпійський" з рахунком 0:0.

Незважаючи на те, що глядачі голів так і не побачили, гострих моментів у грі вистачало. Перший з них мав Карлос де Пена, який пробив у дебюті матчу у стійку.

"Шахтар" відповів небезпечними випадами Алана Патріка, Тараса Степаненка та Марлоса, але їх теж або підводила точність, або у воротах "біло-синіх" здорово грав Георгій Бущан.

Наприкінці першого тайму дебютний гол за "Динамо" міг забити Вітіньо, але він після виходу на побачення з Андрієм Пятовим запустив м'яч вище воріт.

Після перерви віч-на-віч з голкіпером "гірників" виходив уже Віктор Циганков, але і він тому свою дуель програв, пробивши в нього.

"Динамо" - "Шахтар" - 0:0

Попередження: Шапаренко (70), Вітіньо (80) - Марлон (25), Кривцов (67), Сікан (68), Тете (77).

"Динамо": Бущан, Караваєв, Забарний, Сирота, Кендзьора (Тимчик, 86), Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Вітіньо (Шкурін, 86), Буяльський (Гармаш, 86).

"Шахтар": Пятов, Додо, Кривцов, Марлон, Матвієнко, Степаненко (Маркос Антоніо, 65), Майкон, Марлос (Тете, 65), Алан Патрік, Соломон (Сікан, 65), Педріньо.

"Динамо" зберегло лідерство в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 26 очок. "Шахтар" (23 бали) - 2-й.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Шахтар" розгромив "Динамо" в матчі за Суперкубок України.