RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Весна без України: "Зоря" розгромлена у Вічному місті, відео

Луганська "Зоря" зазнала розгромної поразки від італійської "Роми" у матчі 5-го туру групового етапу Ліги конференцій та останньою з українських команд вилетіла з єврокубків. Зустріч у Римі на "Стадіо Олімпіко" завершилася на користь господарів із рахунком 4:0.

Після стартового свистка "мужики" змогли протриматися лише 14 хвилин. На 15-му обороті секундної стрілки Стефан Ель-Шаараві з лівого флангу віддав передачу в центр на Карлоса Переса, який ударом у дотик метрів з 10 пробив Дмитра Мацапуру.

На 33-й хвилині господарі забили другий м'яч. Генріх Мхітарян вивів до воріт луганчан Ніколо Дзаньоло, який без особливих проблем переграв голкіпера "Зорі".

Наприкінці першого тайму "вовки" могли довести справу до розгрому, але Мацапура дістав із кута власних воріт м'яч після удару Жордана Верету з пенальті.

Та вже на початку другого тайму "Рома" третій м'яч таки забила. Це Теммі Абрахам зробив рахунок великим, замкнувши зблизька передачу від Дзаньоло.

Той же Абрахам на 75-й хвилині поставив крапку у матчі надкрасивим ударом "ножицями" у падінні через себе.

Ліга конференцій, група C, 5-й тур

"Рома" - "Зоря" - 4:0
Голи: Перес, 15; Дзаньоло, 33; Абрахам, 46; Абрахам, 75.
Нереалізований пенальті: Верету, 41 ("Рома").

"Зоря" із 6 очками залишилася на 3-му місці у своїй групі і останньою з українських команд втратила шанси на вихід до стадії плейоф. "Рома" набрала 10 балів і йде другою. Норвезький "Буде-Глімт" (11 очок) лідирує, софійський ЦСКА (1) – 4-й.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з єврокубків достроково вилетіли київське "Динамо" та донецький "Шахтар".