RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві пройшов восьмий турнір з боїв на голих кулаках промоушену "Махач" - фото

партнерський матеріал

14 грудня, у столичному Freedom Hall відбувся восьмий турнір з боїв на голих кулаках промоушену "Махач".

Всього 23 пар бійців, 8 з яких в main card, трансляція у всіх країнах СНД. Для українських фанатів, промоушен "Махач" відкрив живу трансляцію боїв на своєму сайті, до якої приєдналися понад 30 000 українців.

Загальна кількість тих, хто дивився трансляцію в прямому ефірі, перевищила 100 тисяч глядачів. Восьмий сезон відвідало понад 700 глядачів, але багато хто не зміг потрапити, оскільки квитки були повністю розпродані. Проте організатори пообіцяли наступного разу проводити змагання на більш вмісному майданчику.

Восьмий сезон, вкотре, порадував уболівальників видовищністю, так із 23 поєдинків 9 закінчилися нокаутом, найшвидший з яких був на 29 секунді бою, не кажучи про численні нокдауни у кожному з боїв.

Найбільш видовищним і травматичним став бій Олійник Назар - Хохлов Андрій, а бою Разумович-Ткаченко знадобився екстрараунд для визначення переможця.

Бій Владислав "Скандинавський" Какурин - Абубакар "Крос" Сулейманов став першою поразкою Влада Скандинавського та останньою сходинкою, яку подолав Абубакар перед довгоочікуваним реваншем із Валерієм Вигонським.

Сутичка Андрій Мовчан - Гаджі "Автомат" Наврузов стала історичним дебютом Гаджі в промоції "Махач", в якій він показав, що по праву є найсильнішим важкоатлетом у кулачних боях.

Спонсорами заходу виступили букмекерська контора Parimatch, процесингова компанія LeoGaming та Sportbank.

"Ми не вперше виступаємо партнерами MAHATCH, бо це наша велика спортивна сім'я. Дух та адреналін турніру не залишають байдужими глядачів і формують велике ком'юніті навколо бійців та їх спортивних досягнень. Турнір 8 сезону – важлива подія як для організації MAHATCH, так і для всіх його партнерів та глядачів", – прокоментувала CEO фінтех-компанії LeoGaming Олена Шевцова.

Для всіх, хто ще не встиг подивитися 8 сезон "Махач", бої турніру будуть у відкритому доступі на youtube каналі промоції.