RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Українська борчиня Ірина Коляденко засмутилася через срібло: вона пояснила, що сталося

Українська борчиня Ірина Коляденко, яка стала срібною призеркою Олімпійських ігор у Парижі, заявила, що засмучена через "срібло".

Про це вона заявила журналістам.

«Початок поєдинку трохи затягнувся, ми дуже довго на нього чекали. До того ж всередині самої сутички була дуже велика перерва і це збило мене з режиму. Як би я не хотіла, не змогла включити у собі терпіння. На жаль, моїх сил вистачило на один день — вчора я виклалася наповну як емоційно, так і фізично", - зазначила спортсменка.

Коляденко переконана, що могла б показати кращий результат.

«Зараз я засмучена через срібло. Якби мені до Ігор сказали, що матиму медаль, звісно я реагувала б по-іншому. Я відчувала, що з моїм потенціалом, тренером, моєю командою ми можемо виграти золото, тому я засмутилася", - зазначила вона.

На шляху до фіналу у ваговій категорії до 62 кг Коляденко здолала трьох чемпіонок світу. Вона почергово перемогла Орхон Пуревдорж з Монголії (8:7), болгарку Біляну Дудову (7:3) та віцечемпіонку Токіо-2020 Айсулуу Тинибекову з Киргизстану (9:2). Українка стала володаркою олімпійського срібла. До сьогодні її найвищим досягненням була бронза Токіо.