RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Обами відчитали Росію через Сирію: путінці в істериці

Міністр оборони США Ештон Картер звинуватив Росію в ігноруванні прохань не наносити удари по загонах сирійської опозиції, підтримувані Вашингтоном і які воюють проти терористичного угрупування "Ісламська держава" (ИГИЛ).

Про це повідомляє BBC.

"Якщо удар по опозиційним угрупованням був їхнім наміром, то це прямо суперечить тому, що вони, за їх словами, збиралися робити. Якщо ж ні, то це говорить про якість інформації, на підставі якої вони завдають ударів". — обурюється Картер.

Про реакцію путінців на заяву Картера свідчать їх коментарі на сайті російського інформаційного ресурсу Lenta.ru.
"Пентагон втратив рештки здорового глузду і видно дуже хоче щоб терористи яких вони оберігають почали теракти і у них вдома", "Красиво. Їх туди ніхто не запрошував, прийшли самі з позиції сили, але змушені скаржитися, що їм щось там не дають. Дійсно красиво. Хто це робить, той в шахи грати вміє", "Піндосівська сверхнаглість - провокатори просять нашу країну не бомбити опікуваних ними бойовиків-відморозків. Та йшли би вони лісом", "Помірковану опозицію бомбили до речі, помірними касетними боєприпасами. Нічого не порушили", - пишуть росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", путінці люто відреагували на слова генерала США про те, що однією з умов створення безпольотної зони в Сирії є отримання дозволу збивати літаки РФ.