RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ватажок ЛНР розсмішив своєю заявою по Brexit

Ватажок терористичної ЛНР Ігор Плотницький потішив "офіційним" заявою з приводу виходу Великобританії з Євросоюзу.

Слова Плотницького передає сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр"

"Британський референдум ще раз підтвердив, що красивий міраж Євросоюзу поступово розсіюється. А на його місці залишається похмура тоталітарна "Матриця", де всіма справами і долями заправляють брюссельські бюрократи. І ті європейці, яким ЗМІ не з'їли мізки, це розуміють. Проблема в тому, що згадані брюссельські бюрократи намагатимуться спотворити, перекрутити підсумки референдуму, як вони це вже зробили з плебісцитом в Голландії. Така брехлива суть сучасної європейської "ніби демократії", що "ніби краща" і нічого не соромиться. Проводяться в життя тільки ті рішення, які вигідні олігархам і чиновникам", - заявляє ватажок бойовиків.

Над заявою ватажка терористів посміявся український журналіст Денис Казанський у своєму Facebook.

"В цьому вашому Євросоюзі навіть не можуть нормально розподілити між своїми міністерствами картоплю. Останньою краплею став інцидент зі свинями, яких спробували завезти в Британію в обхід блокпоста. Свині, як відомо, не сигарети! Тому не дивно, що народ Великобританії прийняв таке мудре рішення" - заявив Ігор Плотницький", - жартує Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах підняли на сміх відео з засідання так званого "ради міністрів" ЛНР, на якому ватажків бойовиків вирішували, в тому числі, питання розподілу картоплі.