RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​США вказали на особливість Савченко

Посол США в Україні Джеффрі Пайетт розповів, чим його захоплює українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, не так давно звільнена з російського полону.

Про це Пайетт написав у своєму Instagram, опублікувавши фотографію з урочистого прийому з нагоди Дня незалежності Америки, який влаштувало посольство США в Києві.

"Савченко втілює мужність і стійкість українського народу, що мене не може не захоплювати. Ми раді вам", — зазначив Пайетт.

Фото з Instagram Джеффрі Пайетта

Також дивіться на "Апострофе" інші фотографії з урочистого прийому з нагоди Дня незалежності Америки, який влаштував посол США в Києві Джеффрі Пайетт. Крім Савченко, на цьому прийомі були присутні інші відомі політики — глава Адміністрації президента Борис Ложкін, спікер Верховної Ради Андрій Парубій, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр енергетики Ігор Насалик, мер Києва Віталій Кличко, мер Львова Андрій Садовий, нардепи Сергій Лещенко та Мустафа Найєм, екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, а також співак Святослав Вакарчук та головний рабин України Моше Асман.

Нагадаємо, Пайетт був призначений послом Сполучених штатів Америки в Україні у серпні 2013 року. Але незабаром вiн буде переведений на посаду посла США в Греції.

Як повідомляв "Апостроф", Джеффрі Пайетта на посаді посла США в Україні замінить екс-посол США у Вірменії та Киргизстані Марі Йованович.