RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії роздувають сенсацію про причину загибелі ворога Путіна

У російських ЗМІ роздувають сенсацію навколо причин смерті російського бізнесмена, одного з головних ворогів президента РФ Володимира Путіна, Бориса Березовського, який загинув три роки тому.

Про це пише Life.

Спочатку це видання опублікувало матеріал таблоїду The Sun, в якому посилаються на якогось Геннадія Соколова, якого називають експертом у сфері розвідки. Він заявив, що Березовського могли вбити британські спецслужби, і назвав причину цього: олігарх нібито мав провокаційні знімки принца Філіппа, чоловіка британської королеви Єлизавети II, і погрожував їх оприлюднити.

Соколов стверджує, що ці компрометуючі фото були зроблені в 1950 році на клубній вечірці, а під час холодної війни якийсь радянський шпигун скопіював їх і потайки вивіз в СРСР.

Після цього Life опублікувало інтерв'ю з цим експертом Соколовим. За його словами, через "королівський комромат" вже загинуло багато людей. В інтерв'ю він заявляє, що причиною вбивства Березовського були не тільки фотографії компрометуючого характеру, а й те, що бізнесмен нібито хотів повернутися до Росії та покаятися перед нею. Соколов також стверджує, що Березовський співпрацював зі спецслужбами Великої Британії.

Як повідомляв "Апостроф", яхту Бориса Березовського нещодавно бачили в Україні.