RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Путіна влаштували істерику через нібито загрозу ядерного удару зі США

Російський пропагандистський телеканал "Звезда", який підпорядковується Міністерству оборони РФ, 29 вересня опублікував матеріал про підготовку в США ядерної атаки по Росії.

Зокрема, матеріал вийшов під заголовком: "Покарання непокірної Росії: шизофреніки з Вашингтона точать на Москву ядерну зброю".

У тексті статті обговорюється нещодавня заява голови Міністерства оборони США Ештона Картера про те, що ядерна зброя США потрібна для стримування агресії Росії.

Автор матеріалу пише про якусь "антиросійську істерію" в США, а також заявляє, що Штати виступають в ролі "судді", звинувачуючи РФ у чергових ескалаціях конфліктів на Донбасі та в Сирії.

Також у статті висловлюється істеричне невдоволення готовністю США ввести нові санкції проти Росії через ситуацію в Сирії.

Як повідомляв "Апостроф", вчора були оголошені результати розслідування катастрофи Boeing рейсу MH17, в яких відкрито вказується на причетність РФ до падіння літака. У Росії чекають, що через цей звіт на Заході введуть нові санкції проти РФ.