RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Критика Росії з боку Заходу щодо Сирії викликала хвилю їдких коментарів у путінців

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент США Барак Обама засудили варварські, за їхніми словами, авіаудари, які завдають Росія і урядові війська Сирії на сході Алеппо.

Про це повідомляє російська служба BBC.

За словами Меркель і Обами, на РФ і сирійському уряді лежить особлива відповідальність за припинення військових дій, а також забезпечення гуманітарного доступу ООН у важкодоступні регіони Сирії.

Ця новина викликала хвилю уїдливих коментарів на прокремлівських сайтах.

"Так, так звичайно ми повністю з вами згодні, два політичних трупи", "А хто вони такі, ці обама і меркель?", "Треба якомога швидше знищити всіх бойовиків в САР. Тоді і приводу більше не буде, та й переможців не судять", - такі коментарі на прокремлівському сайті НТВ.

"Два дебіли - це сила))", "старуха з мавпою базарять за спиною, а в обличчя посміхаються, як миленькі", "криві лузери ще щось обговорюють!?", "а становище чорношкірих у сша та біженців у Німеччині чому не обговорювали???", "Чорний поговорив зі своєю рабинею. І що, це щось вирішує? Ну якщо тільки тема для журналістів або для протоколу....", - коментують новину на сайті RT.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці розгнівалися з приводу ультиматуму США Росії щодо Сирії.