RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Одиниці розуміють, що відбувається: стало відомо про реальне ставлення на Заході до Росії та її агресії

Військовий експерт Олексій Арестович заявив, що на Заході до кінця не розумію, що насправді являє сучасний політичний режим в Росії.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Я кілька разів був на міжнародних західних форумах, намагався пояснити людям, з ким ми маємо справу і як мислить нормальний офіцер КДБ, особливо який прийшов до влади в такій великій країні, як Росія, і має необмежені ресурси для виконання своїх "хотілок", велику рану в душі, пов'язану з розпадом Радянського Союзу, і 70 років, коли вже, по суті, нема чого втрачати. Вони кажуть: "Ви перебільшуєте. Ви накручуєте. Це не так. Просто він переслідує свої інтереси. Так, він отруїв парочку людей, застосував хімзброю в центрі Лондона, але то таке. Повирішуємо. Адже є інтереси, взаємна система", - сказав Арестович.

Він підкреслив, що лише деякі на Заході адекватно сприймають загрозу з боку Кремля.

"Мені хочеться їх завжди ніжно гладити по голівці і говорити: "Все утворюється, не переживайте, все буде добре. Звичайно, Росія одумається". Одиниці на Заході розуміють, що відбувається. Інші теж це розуміють, але не хочуть і не можуть це визнати. А ми це повинні розуміти набагато краще", - констатує військовий експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Росія не відмовилася від України, найнебезпечніша дата вже відома - Олексій Арестович

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ