Росіян розбурхало прохання втрутитися Путіна в ще одну війну

Голова Верховного політичної ради хуситів, шиїтських повстанців в Ємені, Махді Аль-Машат направив телеграму президенту Росії Володимиру Путіну з проханням допомогти в організації припинення громадянської війни на території країни.

Про це повідомляє єменське інформаційне агентство SABA.

Так, у четвер, 19 липня, Аль-Машат попросив Росію використовувати свій міжнародний вплив для припинення агресії і зняття блокади. Він також закликав Путіна забезпечити безпеку і стабільність в країні.

Варто відзначити, що це прохання викликало бурхливу реакцію серед росіян.

"Якщо ще і в цю війну вляпаємося, то на пенсію йти будемо в 200 років!", "Втрутитися у війну, та легко, ось підніме пенсійний вік на 10-15 років і будемо воювати!", "Досить Сирії пенсіонери Росії залишилися без штанів. Гроші віддайте пенсіонерам і не треба робити пенсійну реформу, а то взагалі голі ходити з простягнутою рукою будуть. Якщо приймуть рішення втрутитися, а це можливо, так як Іран сьогодні в союзниках, то будуть стверджувати, що це державна необхідність .. Звичайно, рішення приймають на самій верхівці, але дуже хотілося б знати, в чому вона .. Будь-яка допомога іншій державі це, перш за все, кошти з бюджету, а він не гумовий і якщо на що то беруть, значить з чогось забирають","Сухарі вже сушити починати? Коли збори?","Чи потрібно допомогти, Імператор бажає розваг" , "Загралися" кремлівські мрійники". Схаменіться! Ще однієї Олімпіади (Чемпіонату і подібного) Росія не витримає! Ще одну війнушку не потягне! В СРСР намагалися побудувати мир у всьому світі - надірвалися", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше генерал Василь Богдан пояснив, навіщо чергова партія військової техніки РФ стягується до кордону з Україною.