RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​У Росії виставили на всеогляд "військового злочинця" Путіна в тюремній робі: фото

До стовпа біля ЦУМу в Пермі невідомі прикріпили саморобний манекен з обличчям президента РФ Володимира Путіна. При цьому за допомогою чорного скотча автори зімітували малюнок смугастої тюремної роби.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на співтовариство "Подслушано Пермь" в соцмережі "ВКонтакте".

Згідно з повідомленням, до манекену прикріплені два листка з написами "Брехун" і "Військовий злочинець Пиня В.В.". Пиней останнім часом опозиціонери називають Путіна.

Як повідомили в прес-службі МВС по Пермському краю, за даним фактом проводиться перевірка, в ході якої силовики вирішать, чи порушувати справу, а також встановлять авторів "арт-об'єкту".

Повідомляється також, що на момент публікації новини пост в співтоваристві набрав 1,5 тис. "лайків". Його перепостили понад 100 разів і прокоментували 760 раз.

"Люди потихеньку прокидаються", - схвалили деякі з користувачів.

"Страшно за того, хто це зробив", - каже інший користувач.

Як повідомив штаб Навального в Пермі на сторінці "ВКонтакте", поліцейські забрали до відділку секретаря Пермського відділення Лібертаріанської партії Олександра Котова, а також його 17-річного друга - вони знімали те, що відбувається на телефон. Пізніше з'явилася інформація, що їх відпустили без складання протоколу.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі піднялася хвиля веселощів і сарказму з приводу фото рукостискання Путіна і Трампа в Парижі, опублікованого Associated Press, на якій російський президент виглядає значно нижче опонента через те, що прибулі раніше політики стоять на височини.