RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Отруєння Скрипаля: Британія опублікувала нові фото і відео

Служба столичної поліції Великобританії опублікувала на своєму сайті три нових відеозаписи пересувань по місту Солбсері так званих Олександра Петрова і Руслана Боширова, підозрюваних в отруєнні екс-розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в березні.

Про це повідомляється на сайті британського відомства.

На кадрах підозрювані залишають залізничну станцію Солсбері, а також ходять по вулицях міста (відповідно до анотацій, по Уілтон-Роуд і Фішертон-стріт).

Усі записи датовані 4 березня, днем вчинення злочину, а різниця в часі між кадрами з ж/д вокзалу і Уілтон-Роуд становить 10 хвилин.

Перше відео записане в 11:48 за місцевим часом; на ньому чоловіки проходять через турнікети залізничного вокзалу. На другому відео, знятому о 11:58, вони йдуть повз автозаправку на вулиці Уілтон, що проходить недалеко від будинку Сергія Скрипаля. Третє відео зроблене о 13:00 і показує їх на вулиці Фішертон за кілька годин до від'їзду з Солсбері.

Скотленд-Ярд також опублікував фотографії флакона, в якому, як передбачається, знаходилася отруйна речовина "Новачок".

Напередодні керівний розслідуванням офіцер поліції розповів ВВС, що залишків у флаконі вистачило б на те, щоб "знищити ще кілька тисяч чоловік".

Як раніше повідомляв "Апостроф", з'явилися нові докази служби напарника Мішкіна, Анатолія Чепіги, в ГРУ.