RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Путіна образили! У Росії подали божевільний позов проти Дудя і Івлеєвої

У московський суд надійшов позов про захист честі, гідності і ділової репутації до журналіста Юрія Дудю і блогера і телеведучої Анастасії Івлеєвої.

Про це повідомляє "Медуза".

Як розповіли в прес-службі суду, позивач - хтось Бестаев А.А. - вимагає стягнути з Дудя і Івлеєвої по 50 мільйонів рублів і спростувати відомості, опубліковані в інтерв'ю, яке Івлеєва давала Дудю. Які саме відомості стали приводом до подачі позову, в суді не уточнили.

Користувачі анонімного іміджборда "Двач" виявили у "ВКонтакте" сторінку якогось Артура Бестаева: на ній є пост від 20 вересня, в якому автор вказує на неприпустимість вживання Івлеєвої обсценной лексики при обговоренні президента Росії Володимира Путіна.

Відомо, що інтерв'ю Івлеєвої вийшло на каналі "вДудь" в серпні 2018 року. Воно стало епізодом з найбільшою кількістю переглядів в історії каналу, набравши 21 мільйон переглядів.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін під час прес-конференції, відповідаючи на питання про журналістів, заплутався в цитаті з фільму "Брат-2" Олексія Балабанова.