RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

​Несподіваний порятунок: соцмережі підірвало відео нападу хижаків на буйвола в Африці

У мережі з'явилося вражаюче відео боротьби за життя: в Африці відбився від стада бізон дивом врятувався від оточили його з усіх боків хижаків.

Відео опубліковано в You Tube каналі Kruger Sightings

Так, група туристів в Національному парку Крюгера (Південна Африка) зафіксувала сцену, де буйвол рятується від двох великих хижаків.

Тварина відстало від своєї зграї і група левів початку його переслідувати. Буйвол вирішує піти в річку, щоб спробувати втекти. Його рішення було найвірнішим, так як деякі крокодили почали переслідувати його.

Бачачи, як його переслідують в воді і на суші, буйвол вирішує вийти і зустрітися зі стадом левів. І хоча все вказувало на те, що рано чи пізно буйвол загине, він чинить опір, поки його стадо не повернулося, щоб врятувати його.

Для левів напад на дорослого буйвола є ризикованим. Якщо полювання буде успішною, видобуток може стати відмінним святом, але бізон - нелегка мета. Заклик про допомогу часто привертає інше стадо бізонів.

Менш ніж за місяць відео набрало майже 5 млн переглядів.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, як в Білорусі стадо зубрів не злякалося вовчої зграї і прогнало їх геть.