RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Військові Путіна запустили надзвукову ракету біля кордону з США: опубліковано відео

Російські військові провели навчальний пуск крилатої ракети "Онікс" на Чукотці, в регіоні, який має морський кордон США.

Про це заявили в Міноборони РФ.

"Вперше в історії розрахунок берегового комплексу "Бастіон" Тихоокеанського флоту виконав пуск крилатої ракети "Онікс" з території Чукотського автономного округу. Політ крилатої ракети пройшов в штатному режимі. У встановлений час вона успішно вразила судно-мішень на дистанції понад 200 кілометрів", - відзвітували в відомстві.

Також в Міноборони заявили, що пуск крилатої ракети "Онікс" по морській цілі в акваторії Чукотського моря був проведений "у відповідності до плану бойової підготовки ракетного з'єднання Військ і сил на Північному сході Росії".

У департаменті відзначили, що безпечне виконання ракетної стрільби забезпечували близько 10 бойових кораблів і суден забезпечення Тихоокеанського флоту, а також літаки морської авіації.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в розвідці США повідомили, що російська ракета "Буревісник" з ядерною установкою після шести невдалих запусків, буде готова протягом декількох років.