RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У США замовлення піци врятувало жінку від смерті: деталі дивовижної історії

У штаті Орегон, США, жінка зателефонувала на лінію 911 і попросила привезти їй додому піцу: оператор зміг зрозуміти, що дзвінок не був жартом і відправив туди поліцейських.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "The Blade".

Журналісти опублікували розшифровку діалогу в записаній телефонній розмові. Оператор спочатку запитав, чи розуміє жінка, що це не номер для замовлення піци, а потім перепитує, чи є поруч хтось, хто є загрозою.

"Так, мені потрібна велика піца", - відповіла жінка.

Оператор викликав поліцейських на вказану адресу і попередив, щоб ті діяли обережно і не видавали себе завчасно. В результаті був затриманий 56-річний чоловік, якому вже пред'явили звинувачення в домашньому насильстві. Відомо, що чоловік перебував у стані сп'яніння, вдарив матір жінки яка звонила в обличчя і погрожував подальшою розправою.

Керівництво поліції відзначило роботу оператора, який зміг розпізнати загрозу. Той, в свою чергу, похвалив жінку, яка не розгубилася і змогла попросити про допомогу, не видаючи себе.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Україні 11 січня 2019 року вступив в силу новий закон про запобігання насильству щодо жінок та домашнього насильства.