RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Макрон в Ізраїлі вступив в конфлікт з охоронцями: опубліковані відео інциденту

Французький президент Еммануель Макрон у Єрусалимі (Ізраїль) поконфліктував із охоронцями у базиліці, яку відвідував аби вшанувати пам’ять жертв Голокосту.

Про інцидент повідомила журналістка Джойс Карам у Twitter.

На кадрах видно, як Макрон поруч зі своїми охоронцями сперечається з ізраїльськими силовиками під аркою на вході до храму.

"Мені не подобається, що ви зробили переді мною. Вийдіть на вулицю, будь ласка. Вибачте, але ви знаєте правила. Ніхто, ніхто, ніхто не повинен провокувати. Ви провели чудову роботу в місті, я це ціную, хлопці. Будь ласка, поважайте правила, якими вони є протягом століть. Вони не змінилися з моїм приходом", - звернувся англійською президент Франції до силовиків.

Нагадаємо, що Франція вважає провокацією, коли ізраїльська поліція входить у храм в частині Єрусалиму, захопленій і анексованій Ізраїлем в ході війни на Близькому Сході 1967 року.


Як інформував "Апостроф" раніше, народний депутат з "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Ківа спровокував конфлікт з ветераном АТО в одному з ресторанів Києва, боднувши його головою.