RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Коронавірус продовжує "завойовувати" світ: з'явилися нові моторошні відео з хворими

У вівторок, 4 лютого на території Австралії підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом нового типу у 8-річної дитини з китайського міста Ухань, яка подорожувала в складі туристичної групи.

Про це повідомляє державна служба новин Австралії ABC News.

Це вже третій хворий в складі цієї туристичної групи, яка приїхала з Китаю в штат Квінсленд на північному сході Австралії. Раніше госпіталізували двох дорослих - 44-річного чоловіка і 42-річну жінку. Дитина знаходиться в ізоляції в університетській лікарні Голд-Коста, її стан оцінюють як стабільний.

Хворий хлопчик став першою дитиною на континенті, у якої підтверджено діагноз зараження коронавірусом. Всього в Австралії зафіксовано 13 випадків інфікування.

Тим часом в мережі продовжують публікувати нові відео з лікарень, де знаходяться інфіковані хворі. На одному з них - жінка в китайському місті Ухань плаче під час відправки їжі своєму синові-лікарю, який перебуває на карантині.


Як повідомляв "Апостроф", лікарі лікарні в столиці Таїланду Бангкоку прийшли до висновку, що стан заражених новим коронавірусів, значно поліпшувався після одночасного прийому ліків від ВІЛ і грипу.