RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Трамп несподівано став "героєм" індійського кіно: опубліковано відео

Президент США Дональд Трамп напередодні візиту до Індії постав перед користувачами мережі в образі персонажа боллівудського фільму "Бахубалі: Народження легенди".

Відповідний ролик американський президент опублікував в Twitter.

В опублікованому відео Трамп - в традиційному індійському одязі. Озброєний мечем і списом, він разить ворогів-демократів, а потім відпочиває від битви на колінах першої леді Меланії Трамп.

У ролику присутні також дочка президента США Іванка, його зять Джаред Кушнер та прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді з дружиною. Основою цього відео стали фрагменти боллівудського фільму "Бахубалі: Народження легенди".

"З нетерпінням чекаю зустрічі з моїми друзями в Індії!" - написав у своєму твіті Дональд Трамп.

Як відомо, Трамп має намір відвідати Індію з дводенним візитом у понеділок, 24 лютого. У американського президента заплановані переговори з індійським керівництвом щодо поправок до індійським законом про громадянство, релігійної свободи, зниженні напруженості в індо-пакистанських відносинах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент США Дональд Трамп висловив своє невдоволення рішенням Американської кіноакадемії, яка вручила чотири "Оскара" фільму Пон Чжун Хо "Паразити".