RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Зеленський потрапив у гарну компанію: у Перу шамани провели містичний обряд із портретами Байдена та Путіна

У Перу місцеві шамани провели традиційний містичний ритуал, в якому вперше використали портрет глави України Володимира Зеленського. Також вони здійснювали певні маніпуляції із фотографіями Володимира Путіна та Джо Байдена.

Про це повідомляє Еldiario.

У Лімі шамани та цілителі з Анд і лісів Амазонки провели ритуал з даруванням, щоб попросити природу про закінчення пандемії коронавірусу в наступному році.

Після завершення обряду один з його учасників шаман Фелікс Рондан запевнив, що у 2022 році поширення коронавірусу піде на спад, але не у перші місяці.

Крім того, містики провели церемонію "очищення" від негативу в міжнародних відносинах, особливо напруженості між Російською Федерацією та Україною на тлі можливої атаки РФ на нашу країну.

Вони обкурювали та обливали відварами фотографії Володимира Путіна, Володимира Зеленського та Джо Байдена, якого шамани вважають ключем до деескалації у цьому конфлікті.

Нагадаємо, перуанські шамани провели обряд очищення напередодні онлайн зустрічі Байдена з Путіним, яка пройде 30 грудня пізно ввечері на прохання Росії.