RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зеленський виступив на врученні премії "Греммі": що говорив український лідер

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до глядачів та учасників на церемонії вручення премії "Греммі" у Лас-Вегасі, у якому закликав підтримати нашу державу будь-якими можливими способами та "розповісти нашу історію, розповісти правду про війну" у соцмережах й на телебаченні.

Про це написали в CNN.

Перед посланням Володимира Зеленського на церемонії був музичний виступ, присвячений народу України у виконанні Джона Ледженда та кількох українських артистів.

"Тиша зруйнованих міст та вбитих людей. Наші діти малювали ракети, що летять, а не падаючі зірки, - сказав Зеленський. - Понад 400 дітей отримали поранення і 153 дитини загинули. І ми ніколи не побачимо, як вони малюють".

Зеленський продовжує акумулювати міжнародну підтримку України у її війні проти країни-терориста Росії, що неспровоковано вторглась на територію суверенної й незалежної держави.

Він пов'язав своє звернення з найбільшою ніччю в музичній індустрії, сказавши: "Війна не дозволяє нам вибирати, хто виживе, а хто залишиться у вічній тиші".

Раніше "Апостроф" писав про реакцію західної спільноти та політичних лідерів на Бучанську різанину, влаштовану російськими окупаційними військами.