RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В США пілот скасував виліт літака через "смердючого терориста": курйозні подробиці

Курйозний випадок стався в літаку American Airlines. Зліт повітряного судна затримали через смердючого пасажира, який вирішив заморити своїми газами не лише інших пасажирів, а й льотний склад повітряного судна.

Про це повідомляє New York Post.

Інформація про смердючого пасажира відразу стала вірусною. Літак, який мав летіти рейсом з Фінікса (Арізона) до Остіна (Техас), був змушений повернутися зі злітної смуги, щоб висадити одного пасажира. Той за кілька хвилин встиг зіпсувати повітря у салоні та перепсувати нерви усім пасажирам. Очевидці, які поділилися в соцмережах враженнями про цю подію, розповідають, що винуватець, як тільки сів на борт, уже чимось був незадоволеним.

Читайте також: Про це знають не всі: які бонуси мають пасажири "Укрзалізниці" і за що не треба платити

"Ще до того, як більшість людей сіли на борт, я помітив, що ця людина була явно чимось незадоволена, можливо, похміллям, важким днем, я не знаю, але як тільки він сів, він бурчав щось собі під ніс, типу "чорт забирай" або щось у цьому роді", - пише пасажир рейсу під ніком lamgalatx.

Втім, серед пасажирів трапляються всякі диваки, і на нього ніхто не звернув би уваги, якби незадоволений чоловік не звернувся до своїх попутників у салоні.

"Ви вважаєте це грубим? Ну як щодо цього запаху?" - заявив пасажир і голосно випустив повітря з "вихлопної труби".

При цьому він повторив свої залпи ще кілька разів. Зате оточення було неабияк збентежене такою поведінкою попутника. До того ж, після газової атаки, яку смердючий пасажир і не думав припиняти, в салоні вже просто не було чим дихати.

Його намагалися утихомирити стюардеси, закликаючи до порядку, проте це тільки розохотило неадеквата.

Тоді в конфлікт втрутився пілот, зробивши оголошення, що літак змушений залишити злітну смугу, на яку він уже почав виїжджати. Від'їхавши від злітної смуги, повітряне судно зупинилося, і стюардеси попросили смердючого пасажира до виходу. Чоловік намагався заперечувати, проте йому довелося підкоритися.

"Ми всі зітхнули з полегшенням, коли його прибрали. Я думаю, більшість людей були у напрузі з приводу того, що він може сказати чи зробити далі. Поїздка затрималася лише на 15-30 хвилин", - написав очевидець.

Ми також розповідали, що у США розігрався гучний скандал навколо авіакомпанії через примусову висадку пасажира.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні оштрафували водія за непристебнутого пасажира: що вирішив суд

Літак здійснив вимушену посадку через злу кішку - вона проникла на борт непоміченою

В Афганістані шукають уламки російського літака: доля пасажирів невідома