RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.00
Світ

Новини

17 вересня

16 вересня

Всі новини

Вибори в США: Гарріс відмовилася від дебатів на умовах Трампа

У команді віцепрезидентки США Камали Гарріс зробили гучну заяву про те, що не погодяться на пропозицію кандидата у президенти Дональда Трампа щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News.

Про це пише CBS News.

"У штабі Камали Гарріс заявили, що дотримуватимуться початкового плану щодо проведення дебатів на ABC News", - йдеться у повідомленні.

У суботу, 3 серпня, штаб Гарріс заявив, що "Дональд Трамп тікає наляканий", сподіваючись, що Fox News "врятує його" від дебатів, про які він вже домовився з ABC News.

"Йому потрібно припинити грати в ігри та з'явитися на дебати, на які він вже погодився, що були погоджені на 10 вересня", – заявили у штабі Гарріс.

У штабі додали, що вони відкриті для обговорення проведення подальших дебатів, але лише після того, як відбудуться ті, на які обидва кандидати вже погодилися.

Раніше NYT опублікувало результати соцопитування, згідно з яким ймовірна кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс майже наздогнала за підтримкою кандидата від республіканців Дональда Трампа.