RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Політичне лицемірство: історик пояснив різницю в заявах Білого Дому і Трампа

Російсько-американський історик Юрій Фельштинський вказав на елементи політичного лицемірства у висловлюваннях Дональда Трампа та його адміністрації.

Про це експерт пише у своїй колонці для "Апострофа".

На його думку, дуже важливо розрізняти особисті заяви Трампа та заяви американських чиновників, коли виступаючі говорять, що виголошують свої промови "за дорученням" або з відома президента. Тут історик вказує на помітні протиріччя. "Коли віце-президент США Пенс підкреслює, що такої ж думки дотримується президент Трамп, а Трамп в ці ж хвилини у своєму Твіттері пише прямо протилежне, доводиться зробити висновок, що віце-президент США вводить в оману і американську, і світову спільноту", – зазначає Фельштинський.

Схожа ситуація відбувається і з представниками адміністрації американського президента. "Представник Білого дому виступає за повернення Криму Україні. Трамп про це знати нічого не знає, та й не хвилює, що говорять від його імені Білий дім і віце-президент. Він чує тільки себе і знає тільки про те, що говорить він сам", - вважає експерт.

Докладніше про те, чи можна вірити заявам Трампа, читайте в колонці Фельштинського на "Апострофі".