RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Телевізор по чотири години: NYT розкрило цікаві деталі про розпорядок дня Трампа

Президент США Дональд Трамп прокидається кожен день близько 05:30 і потім вмикає телевізор прямо в своїй спальні в Білому домі.

Про це пише видання The New York Times.

Зокрема, Трамп дивиться новину по телеканалу CNN, а також шоу Fox & Friends (канал Fox News Channel) і Morning Joe (канал MSNBC).

Потім, "підзарядившись" і розгнівавшись, президент США бере свій iPhone і пише меседжі на своїй сторінці в Twitter, іноді ще спираючись на подушку. Іноді він починає свій день з того, що йде в Переговорну кімнату Білого дому (Treaty Room), де робить офіційні та неофіційні дзвінки, при цьому іноді залишаючись в нічній білизні.

Наближені до Трампу люди кажуть, що він проводить не менше чотирьох годин перед телевізором, а інколи і в два рази більше.

Наголошується, що для Дональда Трампа президентство є щогодинною боротьбою за самозбереження, оскільки на даний момент триває розслідування про втручання Росії в американські президентські вибори, що президент США вважає змовою з метою його делегітимізації.

Також Трамп любить читати газети, залишаючи коментарі до статей на полях.

Спить президент США по п'ять-шість годин на добу.

Як повідомляв "Апостроф", видання The Washington Post дізналося про плани Росії "піарити" Трампа серед російськомовних жителів перед виборами в США.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика
Теги: США, Трамп