RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Трамп зробив несподівану заяву про відносини з Росією

Президент США Дональд Трамп упевнений, що може встановити хороші відносини з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це він заявив під час спільної прес-конференції з лідерами балтійських країн - Литви, Латвії та Естонії, передає УНІАН.

Трамп звернув увагу присутніх на той факт, що в зв'язку зі скандалом навколо отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Великобританії США видворили 60 російських дипломатів, в той час як Франція і Німеччина - всього лише по чотири.

"Ніхто не був суворіший по відношенню до Росії, і з урахуванням сказаного, я думаю, що я можу мати дуже добрі стосунки з президентом Путіним. Я думаю, що це можливо. Це реальна можливість, що я можу мати хороші відносини, і пам'ятайте, що досягти взаєморозуміння з Росією - це добра справа, досягти взаєморозуміння з Китаєм - це добра справа, досягти взаєморозуміння з іншими країнами, включаючи ваші три країни - це добра справа, а не погана", - сказав він.

При цьому, Трамп не виключає і того факту, що хороших відносин з Росією встановити все-таки і не вдасться.

"Я вважаю, що я можу мати дуже хороші відносини з Росією і з президентом Путіним, і якщо я б домігся цього, це було б чудово. І існує також величезна ймовірність, що цього не станеться", - зазначив Трамп.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії оцінили ймовірність угоди Трампа з Путіним.