RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У США розповіли, чого чекають від зустрічі з Кім Чен Ином

У Вашингтоні не поспішають говорити про успіх майбутніх переговорів між президентом США Дональдом Трампом і лідером КНДР Кім Чен Ином, беручи до уваги всі можливі ризики.

Про це заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News державний секретар США Майк Помпео.

"Ми ще не досягли тієї точки, де ми могли б заявити, що домоглися того, чого хотіли. Ще залишається багато роботи. Ми сприймаємо ризики тверезо", - сказав він.

При цьому, в Держдепі сподіваються, що Кім Чен Ин буде наполегливий у своєму бажанні здійснити стратегічні зміни для своєї країни і свого народу.

"Тому, якщо він (лідер Північної Кореї - ред.) Готовий зробити це, президент Трамп готовий запевнити, що це може стати успішним (для КНДР - ред.) переходом", - підкреслив держсекретар США.

При цьому, Помпео наполіг на тому, що до проведення зустрічі між президентом США і північнокорейським лідером відбудеться ще багато обговорень для досягнення результатів.

"Я думаю, тепер ми розуміємо, що є потенціал, що існують загальні цілі, і наша місія полягає в підготовці підстави. Ми ще дуже далекі від цього, тому ми будемо продовжувати працювати протягом наступних днів", - резюмував державний секретар США.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про таємну підготовку армії США до нової війни.