RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Після відходу Трампа в Білому домі проведуть важливу профілактичну процедуру

Коли Дональд Трамп залишить Білий дім, його ретельно продезінфікують. Тільки після цього туди в'їде новообраний президент США Джозеф Байден.

Про це повідомляє Рolitico з посиланням на представника Адміністрації загальних служб США.

Причина в тому, що багато співробітників Білого дому перехворіли на коронавірус. Переніс Covid-19 і сам Трамп.

Обробка всіх поверхонь, до яких могли торкатися руками, пройде протягом декількох годин після від'їзду Трампа. Під дезінфекцію потрапить вся меблі, поручні, ручки дверей, вимикачі. Крім того, буде проведена обробка повітря. Очікується, що Джо Байден в'їде в будівлю в той же день.

За час президентства Трампа, на заходах в Білому домі порушувалися рекомендації з соціального дистанціювання і носіння масок. Він сам практично не з'являвся на людях в масці. Мітинги на його підтримку охрестили "суперрозповсюджувачами" коронавірусу, хоча на словах він і закликав дотримуватися рекомендацій лікарів.

Команда Байдена, навпаки, підкреслено слідувала всім розпорядженням. Трамп висміював опонента, на заходах якого було зовсім мало людей, розставлених або розсаджених на великій відстані один від одного.

Як повідомляв "Апостроф", в Вашингтоні резиденцію президента США Білий дім прикрасили до Різдва - в цьому році свою місію в останній раз виконала перша леді Меланія Трамп.