RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Польська знаменитість стала бойовиком ЛНР

Польська комуністична активістка Людмила Добжинецька, яка нещодавно стала зіркою ЗМІ в Польщі, вступила в ряди бойовиків ЛНР.

Про це повідомило "Польське радіо".

Добжинецька — голова просталінськоъ організації "Комуністична молодь Польщі". Вона активно популяризувала комунізм у Польщі, а недавно зайнялася такою діяльністю і на Донбасі, вступивши в міжнародну бригаду Interunit ЛНР.

Офіційно підтверджено, що вже більше місяця Добжинецька "зі зброєю в руках охороняє кордони тієї країни, що в будь-який момент можуть змінитися в будь-якому напрямку".

У серпні цього року вона завоювала популярність у Польщі. Справа в тому, що на могилі польського комуністичного лідера Болеслава Берута хтось намалював червону зірку і написав "КАТ". Тоді затята сталинистка поїхала на варшавське кладовище, щоб очистити могилу Берута. Про це віщав телеканал TVN24 і писала Gazeta Wyborcza.

Сьогодні ж новоспечена терористка стала зіркою сепаратистського інформагентства "Новоросія".

"У випадку поразки 28-річна жінка з Варшави може в кращому випадку потрапити в польську чи українську в'язницю, в гіршому – загинути", - йдеться у публікації порталу novorossia.today.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно на окупованій ЛНР території Донбасу розстріляли двох ватажків бойовиків.