RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Росії вказали на нову грубу помилку Путіна в Сирії

Російський політолог Андрій Піонтковський, коментуючи захоплення бойовиками "Ісламської держави" (ІДІЛ) сирійського міста Пальміра, вказав на помилковість прийнятого Росією рішення більше не відкривати гуманітарних коридорів і безперервно бомбити всіх щодня.

Про це він написав у своїй колонці на "Апострофі".

Піонтковський зазначив, що Росія має піти з Сирії, бо "там їй нічого робити, там немає жодних цілей війни і нікому ми там не потрібні, крім одного маніяка, котрий уже вбив сотні тисяч людей..."

"Але всі ці безумці, все правильно розповівши про абсолютно ідіотське становище наших військових, яких там вже напевно не менше 10 тисяч, вимагали розширення участі Росії в бойових діях.

Виявляється ІДІЛ взяв Пальміру, тому що ми мало їх бомбили. Жодних гуманітарних коридорів, бомбити всіх щодня безперервно, а, по-друге, бомбити ще Ірак. Ось висновки, які зробили ці виродки, котрі з'їхали з глузду. І боюся, що вони відображають ментальність всієї так званої російської еліти і російського політичного керівництва. Афганістан повторюється у всьому, але тільки в набагато більш стислому часовому масштабі. В Афганістані агонія радянських військ тривала близько 10 років, а та паніка, яка розгорнулася вчора у всій красі на нашому телебаченні, показує, що агонія вже розпочалася, і з неї немає виходу", - написав політолог.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти одного з російських видань звернули увагу на дивну реакцію російського керівництва з приводу захоплення Пальміри бойовиками ІДІЛ.