RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Освобождение Савченко: в России указали на важный знак от Путина

Російський правозахисник Лев Пономарьов прокоментував обмін української льотчиці Надії Савченко на російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, вказавши на хороший знак, продемонстрований Кремлем.

"Сьогоднішнє рішення Путіна (помилувати Савченко, - "Апостроф") хороший знак ще і щодо подальшого розвитку ситуації на сході України. Це дійсно сигнал, що вже незабаром зрушення можуть піти і у відношенні так званих українських заручників, які були затримані на території Росії після військових дій на Донбасі. Всіх їх треба обмінювати на російських громадян, які знаходяться в українських в'язницях. Це може бути першим кроком на шляху до обміну "всіх на всіх", - пише Пономарьов у своїй статті на "Апострофі".

"Так що, безумовно, з одного боку, очікуване, але в той же час дуже несподіване рішення Путіна, є певною ознакою того, що, можливо, Путін зможе піти на компроміс і далі. Але піде чи ні - ми, на жаль, не знаємо. Однак, надія, все одно, повинна супроводжувати наші дії. І краще нехай на українській землі", - додає правозахисник.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа" Путін подав Україні добрий знак.