RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Безкоштовне "Тримайтеся": у мережі висміяли економію росіян на ліках

У соціальних мережах висміяли новину про те, що в першому кварталі 2016 року в Росії вперше за багато років упав продаж ліків.

Над такою інформацією посмiялись у Twitter Єхидні новини.

"Росіяни стали економити на ліках: тим самим вони в недалекому майбутньому допоможуть уряду заощадити на пенсіях!" — пишуть у цьому Twitter.

"Навіщо вам ліки, якщо Дмитро Анатолійович може абсолютно безкоштовно побажати вам тримайтеся, гарного настрою, щастя, здоров'я!" — також жартують у цьому Twitter.

Як пишуть російські "Відомості", за підсумками січня – березня 2016 р. продаж ліків у Росії впав на 10%. Це перше падіння за всю історію спостережень з 2008 року, до цього часу продаж ліків рік до року тільки росли. "Це дуже поганий сигнал: люди економлять на ліках в останню чергу", — цитує видання одного з представників фармацевтичного ринку в Росії.

Як повідомляв "Апостроф", під час візиту до Криму 23 травня російський прем'єр Дмитро Медведєв оскандалився тим, що заявив пенсіонерам, які вимагають підвищення пенсій, що в Росії грошей немає. Потім прем'єр РФ побажав їм "доброго настрою", дав пораду "триматися" і пішов.

17 травня Державна Дума РФ прийняла законопроект, який забороняє ввозити до Росії ліки для особистого користування без призначення лікаря.