RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Медведєв знову висловився щодо пенсіонерів: сміються навіть у Росії

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, раніше осоромлений з кримськими пенсіонерами, тепер пообіцяв допомогти російським пенсіонерам, чим насмiшив навіть росіян.

Заяву Медведєва оприлюднили "РИА Новости".

"Незважаючи на всі труднощі, які є, потрібно зробити все можливе для того, щоб пом'якшити наслідки економічного спаду, — це зрозумілий імператив для уряду. Допомогти тим, у кого доходи невеликі, хто потребує допомоги держави", — наводять слова Медведєва.

Він також заявив, що наступного року пенсії можуть бути підвищені на рівень інфляції. "Але, очевидно, всі ці рішення повинні бути остаточно нами визначені, прораховані з урахуванням реально сформованої економічної ситуації", — додав він.

Слова Медведєва активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Очуміти з цих працівників, Путін і Медведєв, нафту з газами вони продають, злидні скрізь і розруха", "Тримайтеся! цей чоловік вирішив допомогти вам", "Дімон втомив уже своєю тупістю", "Кріпосне право в Росії — це гарантовані робочі місця і впевненість у завтрашньому дні", "Думаю, всім тут зрозуміло, що цей крок - спосіб замалити гріх у Криму перед пенсіонерами. За необережні слава доводиться розплачуватися рублем", "Медведєв пообіцяв допомогти російським пенсіонерам. Добрим словом?", "Йому б мізки, ціни б не було!" "Після його висловлювань це навіть не смішно", "Ну все, тепер пенсам точно капець", — коментують новину відвідувачі сайту.

Нагадаємо, нещодавно при відвідуванні Криму Медведєвим місцеві пенсіонери почали вимагати від нього правильної індексації пенсій. На що прем'єр РФ відповів їм фразою, яка вже стала одним з найбільш популярних мемів: "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію пенсій. Ви тримайтеся тут, вам усього доброго, гарного настрою".

Як повідомляв "Апостроф", зірка Comedy club Семен Слєпаков склав і виконав пісню про прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва та його кримський курйоз.