RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Путіна розкрили деталі підготовки "глобального удару" НАТО по РФ: путінці в істериці

Перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клинцевич викликав істерику у прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна заявою про те, що в Прибалтиці планується реанімувати близько 10 радянських військових баз в рамках концепції "глобального удару" НАТО по Росії.

Про це Клинцевич розповів в інтерв'ю російському виданню "Лента.ру".

"На кожній з баз у Прибалтиці в середньому можуть працювати від 100 до 500 осіб. Саме ці бази маються на увазі, коли йдеться про плацдарми, які США готують згідно з концепцією блискавичного глобального удару", — вважає Клинцевич.

За його словами, підготовка НАТО до цієї операції ведеться "за наказом США". Клинцевич уточнив, що ця концепція передбачає 3500-4000 пусків по найважливіших об'єктах Росії: пунктах управління, комунікаціях, заводах, засобах ядерного нападу".

Лише за декілька годин з моменту публікації новина з заявою Клинцевича набрала близько 400 коментарів.

"Клинцевич правий: весь світ готується до нападу на Росію. Джерело в НАТО розповіло в інтерв'ю, що балістичні ракети вже перенацілені на Росію. Більше того, вже складено план поділу країни", - панікує користувач Валерій Бєлов в коментарях до новини.

"Вони ще Україну ніяк не поділять між собою!" - сподівається Oliver Heviside.

"Я б їм повірив, якби наші вищі чиновники не мали на тому Заході офшори, будинки і дітей... народ розводять цим срачем з західними політиками, загрозою війни і ворогами... Схоже, нас розводять, як народ у Північній Кореї...", - журиться Діма Романов.

"Вся робота влади зараз зводиться до гасла Медведєва: "Грошей немає, але ви тримайтеся", - обурюється Іхтіолог.

Як повідомляв "Апостроф", російський політолог Станіслав Бєлковський спрогнозував подальше загострення відносин Росії і НАТО.