RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Тривожна заява спікера Ради щодо ремонту техніки ЗСУ викликала хвилю їдких коментарів у РФ

Російські інтернет-користувачі відреагували на заяву спікера Верховної Ради України Андрія Парубія про те, що в Україні вже два місяці не ремонтується пошкоджена бойова техніка.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Я знайшов вам дешеву ремонтну фірму в Криму! Пиши, дам адресу!", "Як несподівано! Хто б міг подумати, гроші закінчилися! Ай, яй, яй! Раптово!", "Потрібно терміново піднімати ціни на газ для населення", Ввести 50 відсотків податок військовий і усе!", "Грошей немає, але ви тримайтеся", "На**ена ремонтувати — одразу переходити на стандарти НАТО", "У хахлов немає грошей навіть на борщ, не те що ремонтувати радянську техніку, нехай нарубають собі копій і стріл і воюють", "А де могутнiй і непереможний танк "Чорна пантера", який жахає сепаратистів лише своєю назвою?", "Ополчення всю техніку на Донбас перегнало нишком", "Голодранці", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Андрій Парубій заявив, що радянська влада на території Східної України мільйонами знищувала українців і на ці землі заселяла переселенців з різних регіонів СРСР.

У кінці травня спікер Верховної Ради України (ВРУ) Андрій Парубій повідомив про те, що бойовики на окупованому Донбасі використовують безпілотники для того, щоб підривати людей.