RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Росії кепкують через розрив братства з українським містом

Прийняте міською радою Дніпра рішення розірвати "побратимські" відносини з містами Росії викликало бурхливий резонанс у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі "РИА Новости".

"Ну все, тепер залишилося тільки харакірі зробити і місію можна вважати виконаною", Ну, тепер все в порядку! Заживуть тепер як сир у маслі! Ось в чому проблема була! Ага!", "Місто називається Дніпропетровськ. Не має значення, як загадили це ім'я урки руїни", "А з містом Дніпро жодних побратимських відносин і не було. Були з Дніпропетровськом. І сподіваюся, ще будуть", "Леді, яка залишає автомобіль, значно збільшує його швидкість", "Кілька полоумкiв прийняли рішення. Якщо їх запитати, вони навіть не зможуть переконливо відповісти, навіщо і чому... Але гордості повні штани", "Знаю Дніпропетровськ, а що за Дніпро, не знаю. Словник маразму просто товстішає не по днях, а по годинах", "Дійсно, російським солдатам було б якось ніяково зачищати від фашизму міста-побратими. Тепер цю моральну перешкоду знято", — коментують путінці.

Нагадаємо, про рішення розірвати відносини Дніпра з містами-побратимами з РФ розповів сьогодні мер цього міста Борис Філатов.

Як повідомляв "Апостроф", у травні рішенням Верховної Ради Дніпропетровськ був перейменований у Дніпро.