RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі пожартували з приводу з'їзду сепаратистів з усього світу в Росії

У соціальних мережах висміяли новину про те, що 25 вересня в Москві вже вдруге відбудеться з'їзд сепаратистів, замаскований під конференцію "Діалог націй. Право народів на самовизначення і будівництво багатополярного світу".

Новину про це висміяли в Twitter Грани.ру.

"25 вересня в Москві будуть пропагувати сепаратизм, але нікого не посадять і грошей дадуть", — пишуть у цьому Twitter, публікуючи смішний фотоколаж.

"Цей сепаратизм — у того, кого треба сепаратизм", — наголошується в колажі.

Скріншот з Twitter Грани.ру

Також над новиною про з'їзд сепаратистів посміялися в Twitter Мид Роисси.

Скріншот з Twitter Мид Роисси

Про другий з'їзд сепаратстов повідомили його органiзатори — Антиглобалістський рух Росії. За їх словами, в Москву з'їдуться сепаратистські делегації з Каталонії, Північної Ірландії, Шотландії, Гаваїв, Каліфорнії, Техасу та інших місць.

Нагадаємо, в російському Кримінальному кодексі з 2014 року діє стаття про "пропаганду сепаратизму", вона передбачає покарання - до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", рік тому, у вересні 2015 року, в Москві відбувся з'їзд сепаратистів під офіційною назвою "Діалог націй. Право народів на самовизначення і побудову багатополярного світу". Финансувався цей захід з фонду Володимира Путіна.

Про минулорічний з'їзд детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Божевільні всіх країн, єднайтеся: навіщо у Путіна збирають з'їзд сепаратистів.