RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про надзвичайну подію з військовим літаком в Росії

Літак Іл-62 Повітряно-космічних сил Росії здійснив екстрену посадку з одним несправним двигуном на аеродромі в Підмосков'ї.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на Міноборони РФ.

"Сьогодні в 20:00 при виконанні планового польоту спрацював світловий сигналізатор несправності однієї з допоміжних систем двигуна літака Іл-62 Повітряно-космічних сил Росії", - повідомили у відомстві.

Відзначається, що після доповіді керівнику польотів, "незважаючи на можливість продовження польоту, було прийнято рішення про виключення одного з чотирьох двигунів, у якого спрацював сигналізатор несправності".

"Літак, виробивши паливо, здійснив посадку на аеродром вильоту (Чкаловський, Московська обл.) в штатному режимі", - повідомили у військовому відомстві.

Раніше джерело в екстрених службах повідомило, що літак Іл-62 готується до вимушеної посадки на одному з підмосковних аеродромів через проблеми з двигуном.

"Літак Іл-62 вилетів з одного з аеродромів Московської області, однак після вильоту у нього відмовив один з двигунів, і командир прийняв рішення повернутися на аеродром вильоту", - сказало джерело.

Як повідомляв "Апостроф", ДП "Антонов" до кінця 2016 року планує підписати контракт з китайською компанією Aerospace Industry Corporation of China.