RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Наш сторож так ходить: в Росії висміяли нового робота Путіна

Росіяни висміяли представленого віце-прем'єром РФ Дмитром Рогозіним робота-андроїда, якого планують відправити в космос в якості члена екіпажу орбітального корабля.

"Розірвана на шматки країна" створює робота - члена екіпажу орбітального корабля. Доручив Фонду перспективних досліджень спільно з Ракетно-космічною корпорацією "Енергія" ім.С.П.Королева адаптувати цю роботу для участі в експедиції перспективного пілотованого корабля", - написав Рогозін на своїй сторінці в Facebook, поділившись відеороликом з цим роботом.

"Наш сторож такою самою ходою вранці ходить, візьміть його теж в космос, він вже і з інопланетянами знайомий ))", "Двоногий "robot-erektus"... І це хочуть видати за найкраще вирішення робота-дослідника для польоту в космос і на інші планети?", "Тормоз якийсь", "Нікчемні антропоморфні роботи", "Маячня якась. Робот ходити толком не вміє. Навіть не показали як він в уазик заліз. Про кабель навіть не хочу говорити. Коротше, дуже схоже на черговий розпил мільярдів", - пишуть росіяни в коментарях до новини на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", у червні в Росії робот моделі "Промобот" викотився з випробувальної майданчика на вулицю, де благополучно заглох.