RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ось і мрійте на здоров'я: у РФ відреагували на підсумки виборів у Грузії

Згідно з даними Центральної виборчої комісії Грузії, після обробки понад 50% бюлетенів, провладна партія "Грузинська мрія", лідером якої є проросійський олігарх Бідзіна Іванішвілі, вже набрала необхідну кількість мандатів для формування більшості в парламенті.

Про це повідомляє "РИА Новости".

Незабаром стане відомо, чи отримає "Грузинська мрія" конституційну більшість, для якої необхідно 113 мандатів. Всього в парламенті Грузії засідають 150 депутатів.

Ця новина викликала бурхливе обговорення серед російських користувачів мережі.

"Нехай вони не мріють, нічого з їх мрій не станеться до тих пір, поки будуть лизати, все що можливо, у заокеанських вчителів", "ось і мрійте на здоров'я", "мріяти не шкідливо... Будемо дивитися, а що в Грузії далі...", "Ох, "грузинська мрія"... Дивись, не обернися з часом "українськими реаліями"...", "Грузинська мрія"! Це щоб як у Радянському союзі жити за чужий рахунок. Але на жаль, такого вже не буде. Тому мрії не судилося збутися", пишуть росіяни в коментарях під новинами про вибори в Грузії на сайті "РИА Новости".

"По-іншому бути і не могло. На їх опонентах стояла жирна чорна мітка - ідіот Саакашвілі. Грузини - древній і мудрий народ, рано чи пізно здоровий глузд у Грузії візьме гору, і вся ця мішура злетить", - коментують російські користувачі мережі на сайті "Эхо Москвы".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно делегація Грузії в ПАРЄ не дала жодного голосу за резолюції на підтримку України в конфлікті з РФ.