RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Обліплюють русофобами: путінці обурюються з-за нових призначень Трампа

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна з обуренням відреагували на звістку про те, що новообраний американський президент Дональд Трамп хоче призначити главою ЦРУ конгресмена-республіканця Майка Помпео, а також на інші нові призначення в США.

Нові призначення Трампа активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"Трампа обліплюють русофобами та іншими підпорядкованими сатаністам політиками. Це мережа для його контролю. А політика сатанинського рейху США залишиться для нас недружньою", "РФ чекають дуже важкі часи, а Обаму, який псував під'їзди і дороги, забороняв електрички і підвищував ціни, будуть згадувати як доброго дядю", "Так і в'яжеться мовою "Останній день Помпеї" Карла Брюллова, хоча і початку поки немає, але російська мова така", "Не розумію захоплень з приводу приходу Трампа та його команди. Обама руйнував Америку зсередини і стара Клінтон продовжила його справу з ще більшою ретельністю. Недарма проти обрання Трампа протестують маргінали та інший непотріб. Тепер же до влади прийшли розсудливі люди і понад все вони будуть ставити інтереси своєї країни, а на ліберальні поняття їм плювати. Економіка США однозначно підніметься, а для нас це не є добре", — коментують путiнцi.

Нагадаємо, крім того, що Трамп хоче поставити Помпео главою ЦРУ, стало відомо, що сенатора Джеффа Сешнса готують на посаду генерального прокурора США, а відставного генерала Майкла Флінна новообраний президент США призначив своїм радником з питань нацбезпеки. Кандидатів у начальники ЦРУ і Генеральної прокуратури ще повинен затвердити американський Сенат.

Як повідомляв "Апостроф", в інформаційних війська України Майка Помпео, якого Трамп хоче призначити главою ЦРУ, назвали "другом України".