RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Кров пісеньками не змити: в мережі жорстко відповіли на "український" флешмоб в Москві

Музиканти з гурту "Мірко Саблич" прокоментували флешмоб, в рамках якого на Київському вокзалі в Москві заспівали українську пісню.

Про це пишуть на сторінці групи Мірко Саблич в Facebook.

"Ту криваву катавасію, що заварила Росія у нас, не змити ні пісеньками, ні флешмобами. Чхать ми хотіли на ваші "ініціативи знизу". Гуляйте лісом", — наголошується в повідомленні.

"Українець може говорити українською, російською чи китайською. Це не має принципового значення до тих пір, поки він відданий (або принаймні лояльний) країні Україні. І навпаки, як би душевно не "распрягали хлопці коней" на Кубані, які барвисті вишиванки не натягували, вони суть малороси. Вірні слуги імперської ідеї. Вороги України та її державності", — пишуть музиканти.

"Так що всі ці пісеньки нам до фені. Сидоров — гопник, алкаш, який слухає шансон, але воює за Україну — Українець. І самий рафінований московський професор-етнограф, який знає тисячу українських народних пісень, але вірить в Імперію — малорос, чужинець і окупант", — пишуть в групі "Мірко Саблич".

Раніше в мережі з'явилося відео, на якому показано, як 28 листопада на Київському вокзалі в Москві 50 чоловік заспівали хором українську пісню "Розпрягайте, хлопці, коней".

Як повідомляв "Апостроф", раніше група "Мірко Саблич" представила нову пісню про агресію РФ проти України.